Kedves Rózsa úti Lakosok!

 

Amint arról már mindenki értesült, a szennyvízhálózat kiépítésére vonatkozóan a szerződés a kivitelezővel aláírásra került.

Első lépésként az Állomáskerti Szabadidőpark hálózatépítési munkálatai kezdődtek el, ami mára már be is fejeződött.

A kivitelező tájékoztatása alapján, a tervező javaslatát is figyelembe véve, a munkálatok a Rózsa úton folytatódnak, fentről-lefelé haladva.

A tervek szerint a munkavégzés 15-20 méterenként történik, így haladnak lefelé. A kivitelező a tervező által elkészített tervek alapján, a műszaki ellenőr folyamatos kontrolja mellett végzi a munkát.

Az építés ideje alatt biztosan lesznek átmeneti nehézségek, ezért kérjük türelmüket, illetve a kivitelező szakembereivel való együttműködést.

Amennyiben egyeztetni szeretnének a kivitelezővel, kérem a helyszínen Trembeczki Gyulát keressék.

A munkavégzés ideje alatt az autóval történő közlekedést az út keskenysége miatt nem tudják biztosítani. Erre az időszakra kérem a türelmüket és a megértésüket.

Tájékoztatom Önöket, hogy a kukák ürítése a szolgáltatóval és a kivitelezővel történt egyeztetés eredményeképpen az építkezés ideje alatt is biztosítva lesz.

Kérek mindenkit, hogy a kukát a szállítás napján, reggel 6 óráig helyezze ki a szokott helyre, ahonnan a kivitelező fogja leszállítani (lehúzni) az ürítési helyre, majd ezt követően visszatenni.

 

 

Szabóné Balla Marianna
polgármester