Az erdei környezethez illeszkedő,

teljesen felújított házban várja a hegyvidéki, csendes pihenésre vágyókat Szarvaskőben,

a Bükk-hegység egyik legszebb falujában a Templomdombi Vendégház.

A levegő kristálytiszta, pihenni, sportolni, kirándulni a legideálisabb hely. 
A vendégház a kis hegyi falu egy csendes kis utcácskájában található. A falu központja 5 percre van, boltot kb. 300 m-re találnak.

A Vendégház 2 szinten, 6 szobával - az emeleten 5 db kétágyas, igény szerint pót ágyazható,

a földszinten 1 db egyágyas -, nappalival, extra komforttal felszerelt konyhával és étkezővel várja a Vendégeit, emellett dupla terasz és dupla fürdőszoba teszi még kényelmesebbé az ott tartózkodást. A ház teljes területén és környezetében térítésmentesen használható a wifi. Az udvaron parkolási lehetőség.

Vendégházunk Egertől 6 km-re a Bükk délnyugati kapujában az erdőkkel övezett Szarvaskőben található.

Panorámája, a táj különleges szépsége, nyugodtsága teszi kedvelté a házat.

Ideális szállás természetjárók részére, iskolai kirándulásokra, pihenni vágyó baráti közösségeknek, családoknak.
A szállást Szarvaskőn, a volt MÁV állomás 2 váróterméből és a mérlegházból alakítottuk ki. Az OKT (Országos Kék Túra) bélyegző pontja, valamint több más turista útvonal kiinduló vagy végállomása.

Önálló nyaraló, 3 db kétágyas szobával, nagy nappalival, felszerelt konyhával. Terasz, grillező, bográcshely. Parkosított kerttel.

Az Öko-Park Magyarország első, minősített allergénmentes szállodája.

 

Az Öko-Park® Panzió Szarvaskőben a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik.

A Panzió a Bükk hegységben a 25-ös úton, Egertől 6 km-re, Szilvásvárad irányában egy hegy tetején, SAJÁT ERDŐBEN található. Csodálatos panoráma a Bükki Nemzeti Parkra.

Szarvaskő, Magyarország egyik legszebb fekvésű faluja, a Bükk hegység és a Mátra találkozásánál, az Eger - Patak völgyében, Eger és Szilvásvárad között a Bükki Nemzeti Park nyugati szélén található. A kristálytiszta levegő, az erdő csendje, különleges szubalpin klímája, a pihenni, gyógyulni vágyók paradicsoma. A környező hegyek változatos erősségű túraútvonalai, csodálatos panorámájú sziklaszirtjei az aktív pihenés, egészségmegőrzés, környezetünk megismerésének forrásai. 
Jó levegőjű, csendes, panorámás környezetben,  a ház erdő szélén áll, nagy füves udvara van virágokkal, parkolóval, kerti bútorokkal, sporteszközökkel, szalonnasütővel, melyeket fák, bokrok, gyümölcsösök öveznek. A házban egy nappali, színes televízióval, plusz három szoba van: 2x2 ágy, és 1x4 ágy. Kiválóan felszerelt konyha, fürdőszoba, wc áll a vendégek rendelkezésére. A házat heti váltással, szombattól szombatig lehet  lefoglalni.